ДАНІ ВСІХ ЕКЗИТ-ПОЛІВ

Понеділок, 27 березня 2006, 13:20
Вибори в Україні відбулися. Дані екзит-полів, проведені низкою соціологічних служб показують проходження до Верховної Ради від 5 до 7 політичних сил.

Безперечне лідерство соціологи віддають Партії регіонів, на другому місці - Блок Юлії Тимошенко, "Наша Україна" - на третьому. 4-е місце - за соціалістами. В лідерах парламентської гонки також називаються комуністи, опозиційний блок Наталії Вітренко і Народний Блок Литвина.

Аналіз даних екзит-полів показує, що Партія регіонів отримує від 150 до 180 місць у новому парламенті, БЮТ - близько 120, "Наша Україна" - 75-95, соціалісти - від 40 до 50 депутатських мандатів.

Дані ЦВК, що постійно оновлюються, читайте тут.

Після оголошення цих даних, політики почали коментувати можливість створення коаліції в парламенті, яка зможе висунути свого кандидата на посаду прем'єр-міністра.

Коаліцію "помаранчевих" сил можуть скласти БЮТ, "Наша Україна" і СПУ. Переговори з цього приводу в понеділок проходять у штабі "Нашої України".

ДАНІ ВСІХ ЕКЗИТ-ПОЛІВ, ПРОВЕДЕНИХ В ДЕНЬ ВИБОРІВ

Національний екзит-пол 2006 провели Фонд "Демократичні ініціативи", Київський міжнародний інститут соціології й Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова

Було опитано 18 тис. осіб на 300 виборчих дільницях. Погрішність складає від 0,5% до 3,2%. Ці дані не є офіційними результатами виборів.

Екзит-пол Всеукраїнської соціологічної служби

Не підтримали жодну з партій і блоків - 1,8%.

Під час экзит-полу було опитано 22,5 тис. осіб у 225 округах з урахуванням чисельності населення та основих демографічних характеристик.

Якщо результати виборів співпадуть з даними екзит-полу, то Партія регіонів одержить у парламенті 149 місця, БЮТ - 117, "Наша Україна" - 84, СПУ - 30, Народний блок Литвина - 28, КПУ - 25, Блок Вітренко - 17.

Екзит-пол ТОВ "ФОМ-Україна"

Це остаточні дані за станом на 21.00. По всій території України було опитано 40 тис. осіб. Похибка вибірки складає +/- 0,5%.

Проти усіх проголосували 1,9%.

Екзит-пол R&B - ВЦИОМ
Екзит-пол був проведений компаніями R&B і Всеросійським центром досліджень громадської думки.

Кількість опитаних складає близько 10 000. Опитування проводилося на 500 виборчих дільницях. Похибка складає 1%.

Українська правда, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді