Януковичці намагаються зірвати перемогу людини Тимошенко

Четвер, 13 квітня 2006, 18:11

Кіровоградська міська територіальна виборча комісія може визнати раніше оголошені результати виборів мера недійсними.

На підставі того, що в середу Кировська районна комісія не здала протоколи про результати виборів, міськвиборчком прийняв рішення про визнання результатів виборів мера недійсними.

При відсутності голови і секретаря за це проголосували 8 осіб, проти - 1.

Однак, у зв'язку з тим, що результати виборів по району все-таки були надані в міськвиборчком ввечері в середу, повторний розгляд рішення про результати виборів мера було призначено на четвер, 13 квітня.

В даний час проходить суд за діями голови Кіровського районного тервиборчкому Амінат Кожанкової, що вчасно не передав протоколи про підсумки голосування.

Як повідомлялося раніше, Кіровоградський міськвиборчком 7 березня оголосив офіційні результати виборів, відповідно до яких мером обрано представника Блоку Юлії Тимошенко Валерія Кальченка.

Кальченко про події в Кіровськом виборчкомі відзначає, що "це спроби нинішньої влади, що представлена ще Партією регіонів, максимально довше втриматися у владі".

"Ми бачимо, як поспішно ухвалюються рішення міськвиконкому, як намагаються змінити тарифи, оренду земель і інше, і це вони намагаються зробити за рахунок неможливості оголошення результатів виборів, оскільки Кировський виборчком не здавав протоколи", - відзначив Кальченко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді