Перегляду ціни на газ для України не буде - російський депутат

Вівторок, 18 липня 2006, 15:30

Голова комітету Держдуми РФ по міжнародних справах Костянтин Косачов вважає, що ціни на газ для України залишаться ринковими, який би уряд не був у влади.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я не думаю, що наша політика в сфері цін на газ залежить від того або іншого складу українського уряду. Рівень цін на газ буде складатися з економічних резонів", - сказав Косачов у вівторок у ході інтернет-конференції, відповідаючи на запитання, чи допускає він перегляд цін на газ, якщо прем'єром України стане Віктор Янукович.

У той же час, вважає російський парламентарій, у випадку адекватної позиції уряду України "ми готові будемо шукати компромісні рішення, можливо, надаючи якісь пільгові газові кредити, якщо в України не буде можливості відразу розплатитися за ринковими цінами".

При цьому Косачов відзначив, що "на державному рівні Росія ніколи ні про які пріоритети відносно складу українського уряду не говорила".

"Нас улаштує будь-який керівник уряду України, якого підтримає більшість населення країни, який буде виконувати консолідуючу роль", - відзначив парламентарій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді