Корпорація "Богдан" купила виробничий комплекс "КримавтоГАЗу"

Вівторок, 25 липня 2006, 09:45

Корпорація "Богдан", один із трьох великих суб'єктів автомобільного ринку України, придбала на аукціоні виробничий комплекс ЗАТ "КримавтоГАЗ" - комплекс крупновузлової зборки автомобілів і автоскладальний завод з частково змонтованою лінією HADEN для фарбування кузовів автомобілів.

Як повідомив арбітражний керуючий - ліквідатор ЗАТ Юрій Космачевський, - аукціон відбувся 21 липня, ціна покупки склала 36 млн. 970 тис. грн., передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, покупцем виступила компанія "Черкаситехномаш", що входить до складу корпорації "Богдан".

Космачевський також повідомив, що в аукціоні брала участь корпорація "Укравто", яка запропонувала меншу ціну за ці лоти.

"В аукціоні планувала брати участь і корпорація "АІС", однак потім передумала", - повідомив Космачевський.

Він також відзначив, що з покупцем буде проведено переговори про придбання устаткування, що залишилося, (верстатів, різних пристроїв, загальна вартість яких оцінюється в 8 млн. грн.), а у випадку, якщо не буде досягнуто домовленості, воно буде розпродане вроздріб.

Ліквідатор ЗАТ "КримавтоГАЗ" також повідомив, що корпорація "Богдан" уже до початку серпня планує відкрити на території придбаного комплексу торгово-сервісну площадку (автосалон, сервісний центр, магазин).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді