В Україні 23 млн. реальних абонентів стільникового зв'язку

П'ятниця, 28 липня 2006, 19:56

Кількість реальних абонентів стільникового зв'язку в Україні за підсумками другого кварталу 2006 року складає 23 млн.

Про це повідомила керівник відділу маркетингу і реклами філії "Східна Європа" компанії "Євросєть" Юлія Пузирьова, передає "Інтерфакс-Україна".

У ході "круглого столу", організованому газетою "Комсомольськая правда в Украінє" у п'ятницю в Києві вона відзначила, що за час існування стільникового зв'язку в Україні за станом на 1 липня кількість проданих стільникових телефонів склало близько 25 млн. шт.

"Зрозуміло, що такою кількістю телефонів в Україні (навіть з урахуванням їх виходу з ладу і наявного реплейсменту) неможливо забезпечити зв'язком більш 36 млн. абонентів, яких декларують оператори країни на кінець другого кварталу", - відзначила Пузирьова.

Як відзначила Пузирьова, абоненти використовують кілька SIM-карт, що перекриває абонентські бази операторів мобільного зв'язку і свідчить про перспективи росту ринку мобільних телефонів.

Раніше з посиланням на даних операторів повідомлялося, що послугами мобільного зв'язку в Україні за станом на початок липня 2006 року користувався близько 35 млн. 700 тис. абонентів.

"Євросєть" - одна з найбільших у Росії мереж салонів зв'язку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді