Австрiйська страхова компанія створить в Українi філіал

Понеділок, 11 вересня 2006, 18:55

Австрiйська страхова компанiя Europaische Reiseversicherung AG збирається створити в Українi ЗАТ "Європейське туристичне страхування". Питання створення даного ЗАТ буде розглянуто на зiбраннi засновникiв 11 вересня.

На цьому зiбраннi також планується визначити долю засновників та форму заповнювання статутного фонду, затвердити договiр про створення товариства та його устав, вибрати органи управлiння тощо, повідомляє UABanker.

В серпнi австрiйськi страховики оголосили про свої намiри вийти на ринок українського туристичного страхування, отримавши лiцензiї на медичне страхування виїжджаючих за кордон та страхування вiд нещасних випадкiв.

EuropäischeReiseversicherung AG спецiалiзується на виїзному страхуваннi та є лiдером туристичного страхування Австрiї, займаючи 60% даного сегменту ринку страхових послуг. Основним акцiонером EuropäischeReiseversicherung AG є Generali Holding Vienna AG, якому належить 70% акцiй компанiї. Як повiдомлялось ранiше, в червнi поточного року Generali Vienna Group придбала по 51% акцiй двох київських компанiй - ВАТ "Українська страхова компанiя "Гарант-Авто" та ЗАТ "Страхова компанiя "Гарант-Лайф". Загалом, до складу Generali Vienna Group входить понад 170 страхових та 120 фiнансових компанiй. Дохiд групи в 2005 роцi склав 62 млрд. 830 млн. євро.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді