"Луганськтепловоз" просить Януковича про допомогу

Вівторок, 12 вересня 2006, 15:03

Трудовий колектив холдингової компанії "Луганськтепловоз" звернувся до прем'єра Януковича з проханням "виступити гарантом законності проведення та успішного завершення конкурсу з продажу 76% пакета акцій".

"Лугансктепловоз" має значні труднощі у зв'язку з високим ступенем зносу основних фондів і неможливістю використання своїх виробничих потужностей на повну силу, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу компанії.

У зв'язку з цим, рішення Кабінету міністрів щодо продажу 76% пакету акцій підприємства та оголошення фондом держмайна (ФДМ) конкурсу з продажу пакету акцій за принципом аукціону з використанням відкритості пропозиції ціни "було сприйнято компанією позитивно".

"Подальший розвиток компанії вимагає проведення переоснащення виробництва, впровадження новітніх технологій, збільшення обсягів виробництва продукції, вирішення соціальних питань", - відзначили в прес-службі, додавши, що це неможливо "без значних інвестицій".

Нагадаємо, 19 липня поточного року ФДМ оголосив конкурс з продажу пакету акцій ВАТ "Холдингова компанія "Луганськтепловоз" з використанням відкритості пропозиції ціни за принципом аукціону. До продажу пропонується пакет акцій, що складає 76% статутного фонду товариства. Номінальна вартість пакету - 292 млн. грн.

На даний момент укладено 8 договорів про конфіденційність наданої інформації з потенційними покупцями акцій компанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді