Тулуб обіцяє не пристроювати своїх кумів керувати шахтами

П'ятниця, 15 вересня 2006, 14:30

Новий менеджмент шахт та об'єднань підбирається, призначається і буде призначатися на посади винятково за професійними та діловими якостями, а не за принципами кумівства або земляцтва.

Про це йдеться у заяві, яку було розповсюджено прес-службою Мінвуглепрому, передає Ліга.

Міністр вугільної промисловості Сергій Тулуб буде вимагати від керівників шахт і об'єднань бездоганного виконання графіку постачань вугілля на теплові електростанції, реалізації продукції за ринковими цінами в Україні та за кордоном, пуску нових лав.

В Мінвуглепромі з жалем констатують, що не усі змогли справитись з вимогами, що зросли, і налагодити роботу по-новому, оскільки близько 70% керівників галузі - предпенсійного та пенсійного віку.

Мінвуглепром з розумінням поставився до заяв про звільнення з роботи і задовольнив прохання директорів декількох шахт та об'єднань, а також призначив нових.

Зазначається, що всі нові керівники - це висококваліфіковані менеджери, гірські інженери з великим досвідом роботи в галузі.

Керівництво міністерства має намір і надалі зміцнювати кадрами ті ділянки роботи, де керівники своїми діями або бездіяльністю заважають якісному та своєчасному виконанню програми уряду по розвитку вуглевидобутку.

Крім того, у Мінвуглепромі звертають увагу на те, що для інтенсивного розвитку галузі потрібні нові, а не містечкові підходи до кадрів, як того вимагають окремі керівники органів місцевого самоврядування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді