10 млрд. грн. від приватизації отримати нереально – екс-голова ФДМ

П'ятниця, 22 вересня 2006, 13:35

Екс-керівник Фонду держмайна, заступник контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації Олександр Бондар вважає заплановані у проекті Держбюджету-2007 доходи від приватизації "абсолютно нереальними".

"Немає сумніву, що 10 млрд. грн. - планка для Фонду держмайна абсолютно недосяжна, ці гроші просто не надійдуть до держскарбниці", - вважає Бондар, інформує прес-служба УРП "Собор".

Пан Бондар стверджує, що із 470 об'єктів приватизації, запланованих до продажу у наступному році, „половина - банкрути або знаходяться у стані санації, а інша половина - об'єкти, які фонд не може продати десятиріччями”.

На думку Бондаря, неможливо буде отримати й заплановані доходи в розмірі 760 млн. грн. від приватизації військового майна та близько 500 млн. грн. - від продажу землі, позаяк досі не існує законодавчих механізмів, які регулюють приватизацію у цих сферах.

"Приватизаційний" аспект проекту бюджету розроблено вкрай непрофесійно. Або ж було навмисно заплановано доходи, які ніхто й не збирався отримувати”, - наголошує Олександр Бондар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді