Черновецький роздає Київ своїм родичам - ПРП

П'ятниця, 22 вересня 2006, 16:07

Партія "Реформи і порядок" стурбована діями столичної влади.

Депутат Київради, лідер київської міської організації партії "Реформи і порядок" (ПРП) Володимир Бондаренко вважає: "Те, що відбувається в Києві - жахливо. Я б сказав, що дивитися на це і мовчати будь-яка нормальна людина не може", передає Ліга.

Бондаренко підкреслив: "Я маю на увазі той факт, що сьогодні без згоди представницького органа киян - Київради - замінено спостережні ради банку "Хрещатик", основних комунальних підприємств, які або прибуткові, або які в перспективі може бути продано".

"Туди прийшли люди, в тому числі і такі, які мають родинні зв'язки з Черновецьким, і фактично вони ділять залишки київської землі", - додав він.

Депутат підкреслив, що "цей процес набув уже глобального характеру: віддають під створені комунальні підприємства Труханів острів, Жуків острів, цілі "шматки" Києва - для подальшого розділу вже без участі та контролю Київради".

"Це свідчить про те, що нинішня влада цинічно, спекулюючи на ідеї боротьби за інтереси киян, фактично перекачує міську власність у структури підлеглих їй підприємств", - підкреслив Бондаренко.

Він вважає, що "потрібно, по-перше, сказати людям правду, по-друге, добре було б правоохоронним органам проаналізувати систему дій Київської міської влади".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді