Черновецький ретельно перевіряє житлово-комунальні тарифи

Понеділок, 25 вересня 2006, 13:44

Мер Києва Леонід Черновецький підписав розпорядження, яким доручив перевірити обґрунтованість цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, електроенергію, газ, гаряче та холодне водопостачання і водовідвід у місті.

За словами заступника голови Київської міськдержадміністрації Дениса Басса, це робиться для захисту інтересів киян в умовах збільшення вартості енергоносіїв, передає Ліга з посиланням на прес-службу КМДА.

Комісію з перевірки очолює заступник голови КМДА Олександр Притика.

До експертизи цін і тарифів залучено також заступника голови КМДА Володимира Головача (заступник керівника комісії), голову постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Юрія Бондара (за згодою), а також начальникыв відповідних головних управлінь КМДА - Володимира Стороженка та Василя Яструбинського.

Протягом місяця комісія повинна завершити роботу і подати результат особисто мерові. Для того, щоб глибоко та всебічно вивчити проблему, комісія буде залучати на конкурсній основі провідні аудиторські фірми, експертів, консультантів. Долучитися до роботи запропоновано також усім депутатам Київради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді