"УкрГаз-Енерго" хвалиться, що заплатило близько 3 млрд. грн. податків

Понеділок, 30 жовтня 2006, 15:36

ЗАТ "УкрГаз-Енерго", спільне підприємство НАК "Нафтогаз України" та RosUkrEnergo AG, станом на 30 жовтня, перерахувало до державного бюджету у вигляді податків та зборів 3 млрд. 154 млн. грн.,

Про це повідомляється в прес-релізі компанії опублікованому в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні "УкрГаз-Енерго" входить у число найбільших платників податків. Виходячи з оприлюднених у ЗМІ показників, податкові платежі компанії за дев'ять місяців перевищують аналогічні показники ведучих галузей національної економіки – чорної металургії (2 млрд. 640 млн. грн.), підприємств залізничного транспорту (2 млрд. 630 млн. грн.). Надійна система поставок палива вітчизняним споживачам і своєчасні платежі до державного бюджету – головні пріоритети в роботі компанії", - наводяться в прес-релізі слова голови правління "УкрГаз-Енерго" Ігоря Вороніна.

Обсяг платежів "УкрГаз-Енерго" до бюджету за підсумками січня-вересня склав 2 млрд. 709 млн. грн. Компанія не має поточної заборгованості перед державним бюджетом і його цільовими фондами, а також не користується якими-небудь податковими пільгами, зазначається в прес-релізі.

"УкрГаз-Енерго" створено у лютому 2006 року. "Нафтогазу України" та RosUkrEnergo належить по 50% акцій товариства. Компанія з квітня поточного року є єдиним імпортером природного газу до України.

RosUkrEnergo у 2007 році поставить "УкрГаз-Енерго" до 62 млрд. куб. м природного газу середньоазіатського походження по 130 дол. за 1 тис. куб. м на кордоні Росія-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді