Для Тимошенко і Богатирьової у Києві відкрили розкішний магазин

Середа, 22 листопада 2006, 12:15

У Києві відкрився перший в Україні магазин французької торгової марки Louis Vuitton.

Магазин загальною площею більш ніж 285 кв. м розташований у Пасажі. На двох поверхах магазину продаються жіночі і чоловічі шкіряні аксесуари, взуття, сумки і одяг. Відділ жіночого одягу і взуття займає 160 кв. м., повідомляє УНІАН.

За словами президента Louis Vuitton Europe Жана-Марка Гало, магазин розмістився в Пасажі, тому що "це місце виглядає як невелика частинка Парижу в Києві". Приміщення оформлене власним відділом архітектури Louis Vuitton за проектом нью-йоркського архітектора Петера Маріно.

Вітрину магазину виконав датський художник Олафур Еліссон. Робота Eye See You представляє з себе лампу у вигляді зіниці, яка випускає жовте монохромне світло на того, хто дивиться.

За словами Гало, ідея відкрити магазин в Києві виникла після того, як кількість українських клієнтів бренду, які купують одяг за кордоном, стала зростати. Команда з 14 продавців буде індивідуально працювати з клієнтами, проводити персональні шоу-руми, створюючи своєрідний клуб споживачів французької торгової марки.

Хоча президент компанії і не підтвердив інформацію про причетність представників вітчизняного бізнесу і політики до приходу Louis Vuitton на український ринок, за повідомленнями ЗМІ, одяг цієї торгової марки носять Юлія Тимошенко та Раїса Богатирьова.

Як повідомив Гало, цінова політика буде однаковою для всіх магазинів Louis Vuitton у світі, включаючи київський. "Наші речі є елементом розкоші, але є невеликі аксесуари, які по кишені людині із середнім достатком", - вважає президент компанії. Вартість одягу в магазині коливається в межах від 350 дол. до 10 тис. дол. Ціна за ексклюзивну річ (1-2 шт. у світі) може досягати 200 тис. дол.

Довідка.

Louis Vuitton - французький бренд, що спеціалізується на створенні предметів розкоші. У світі налічується 366 магазинів цієї торгової марки, яка існує з 1854 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді