Податкова відібрала 44 біржі, щоб продати майно боржників

Середа, 22 листопада 2006, 13:20

Державна податкова адміністрація відібрала на конкурсі 44 товарні біржі для реалізації майна платників податків, яке знаходиться в заставі в рахунок погашення їхнього податкового боргу.

Як повідомила ДПАУ на веб-сайті, на розгляд конкурсної комісії надійшло 63 заяви від товарних бірж, зареєстрованих на території України, у тому числі від 6 філій бірж, передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до повідомлення, право на проведення відповідних торгів, а також на організацію аукціонів і реалізацію майна, що перебуває в податковій заставі, одержали 44 біржі, серед яких: Кримська аграрна біржа (Сімферополь, АРК), Придніпровська товарна біржа (Дніпропетровськ), товарна біржа "Універсал" (Дніпропетровськ), товарна біржа "Базис" (Кривій Ріг), Правобережна товарна біржа (Дніпродзержинськ), Донецька товарна біржа, Прикарпатська універсальна товарна біржа (Івано-Франківськ), Харківська товарна біржа, Київська універсальна біржа.

Як повідомлялося, Кабмін розпорядженням від 15 листопада доручив центральній та місцевій владі забезпечити скорочення податкового боргу перед держбюджетом підприємств, що знаходяться в їхньому віданні, у листопаду-грудні 2006 року на 743 млн. 300 тис. грн., у 2007 році - на 6 млрд. 400 млн. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді