На Міттала нацькували прокуратуру Кривого Рогу

Середа, 22 листопада 2006, 15:18

Прокуратура Дніпродзержинського району Кривого Рогу 25 жовтня внесла представлення адміністрації ВАТ "Mittal Steel Кривій Ріг" щодо усунення порушень законодавства про оплату праці.

Як повідомив прокурор Дніпропетровської області Володимир Шуба на прес-конференції в середу, керівники "Mittal Steel Кривій Ріг", відповідно до представлення, повинні виплатити робітникам винагороду за підсумками 2005 року (так звану "13-ю зарплату") у розмірі 52 млн. 586 тис. грн.

Крім того, Шуба повідомив, що 13 листопада прокуратурою внесено розпорядження про необхідність використання 60 млн. грн. на природоохоронні заходи на "Mittal Steel Кривій Ріг", що передбачено договором до купівлі-продажу 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь".

За його словами, прокуратура також має намір перевірити, "скільки землі має підприємство і як ведеться оплата за землю".

Як повідомлялася, невиконання умов по восьми пунктах договору купівлі-продажу 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь" з боку корпорації Mittal Steel виявила комісія Фонду держмайна (ФДМ) України в ході чергової перевірки виконання умов договору.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді