Парцхаладзе: Українська нерухомість - одна із найприбутковіших

Середа, 29 листопада 2006, 16:49

За прибутковістю проектів нерухомості Україна займає перші позиції в Європі.

Про це заявив голова Ради директорів компанії "XXI Век" Лев Парцхаладзе на Міжнародному форумі Інституту Адама Сміта "Нерухомість в Україні", передає Ліга.

Як повідомили у прес-службі компанії, сьогодні прибутковість житла в Україні становить 30-70% (залежно від інвестиційної ємності проекту), а прибутковість торгово-розважальних центрів (ТРЦ) - 15-20% на вкладений капітал.

У той же час окупність також досить висока: по ТРЦ і логістичних комплексах (склади й т.п.) в Україні вона становить 6-7 років.

"У Європі період окупності більше тривалий - по ТРЦ і логістичних комплексах він становить близько 10-12 років", - відзначив Парцхаладзе.

У компанії "XXI Век" вважають, що сьогодні вигідно інвестувати в проекти нерухомості в регіонах України, тому що регіональний ринок нерухомості тільки починає розвиватися – міста-мільйонери відстають у розвитку даного сегмента від Києва на 2-5 років.

Найбільшою інвестиційною привабливістю відрізняються міста Криму, а також Донецьк, Дніпропетровськ, Львів, Харків, Одеса, Запоріжжя й Миколаїв.

Компанія "XXI Век" - провідний український девелопер, працює на ринку України з 1995 р.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді