"Доярки і секретарки" просять Януковича зупинити Луценка і Тимошенко

Понеділок, 19 березня 2007, 14:21

Громадяни України пишуть листи прем’єру Віктору Януковичу, в яких просять зупинити діяльність Юрія Луценка та Юлії Тимошенко та підтримують діяльність уряду.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Як ідеться в повідомленні протягом останніх днів на адресу прем’єр-міністра Віктора Януковича надійшли численні листи-звернення та телеграми від колективів підприємств, громадських організацій, навчальних та медичних закладів, громадян з різних регіонів України, в яких висловлюється підтримка діяльності уряду.

Прес-служба повідомляє, що у зверненнях до Віктора Януковича "звучить стурбованість громадян закликами певних політичних сил до проведення нових парламентських виборів, підбурюванням населення нашої держави до "походів на Київ".

Загалом на адресу прем’єра надійшло близько 500 телеграм, переважно з Дніпропетровської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Черкаської, Чернівецької областей, АР Крим та Києва.

"Ми чекаємо від уряду, вас особисто рішучих кроків щодо нормалізації обстановки в державі та розраховуємо на те, що ви зробите все від вас залежне в ім’я злагоди в суспільстві", - йдеться у спільній заяві представників медичних та освітніх закладів, підприємств Сімферополя.

"Заклики опозиційних лідерів щодо ревізії парламентських виборів, відміни конституційної реформи провокують розкол у суспільстві. Опозиція намагається перешкодити роботі Верховної Ради, нездатна працювати сама вкотре закликає народ до повстання. Це складає загрозу нашій державі", - пишуть Януковичу члени колективу "Таран" Хмельницької області.

Водночас студенти Львівського інституту менеджменту просять прем’єра "притягнути аферистів Тимошенко та Луценко до відповідальності за те, що вони обдурюють народ України".

Працівники громадської організації Тернополя незадоволені тим, що "міська влада дозволила Луценкові зі своєю народною самообороною виступати на майдані і вважає їх співучасниками політичної дестабілізації на Тернопіллі", повідомляє прес-служба уряду.

Водночас вчителі Золотоніської школи Черкаської області "стурбовані нагнітанням ситуації в Україні, закликами Луценка до незрозумілих походів, які призведуть тільки до збільшення і без того напруженої ситуації в Україні".

"Ми хочемо спокою в нашому житті і в суспільстві. Зупиніть деструктивні дії заради стабілізації обстановки у суспільстві", - цитує вчителів прес-служба уряду.

Слід відзначити, що прес-служба уряду ще з часів першого прем’єрства Януковича регулярно вдається в критичні моменти до цитування листів різних організацій на підтримку свого керівника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді