Ющенку подарували футболку й труси

Вівторок, 27 березня 2007, 13:11

Президент Віктор Ющенко вручив державні нагороди гравцям та тренерам національної збірної з футболу. Натомість президент з рук капітана збірної Андрія Шевченка прийняв у подарунок символічну форму гравця команди.

Церемонія вручення відбулася у вівторок у столичному Будинку футболу, повідомляє прес-служба президента.

Зокрема, гравці і тренери збірної були удостоєні орденами різного ступеня "За заслуги", "За мужність", Ярослава Мудрого, а також медалями "За працю і звитягу". Президент подякував їм за майстерну роботу.

Тож, серед інших нагороди отримали 23 футболіста збірної. У той же час орден Андрію Гусіну буде вручено пізніше.

"Це була прекрасна нагода бачити націю об'єднаною у високому пориві з єдиним бажанням: підтримати наших хлопців і досягти максимальних перемог", - сказав Ющенко, згадуючи виступ української збірної на Чемпіонаті світу 2006 року.

Окремо Ющенко відзначив головного тренера команди Олега Блохіна, який нагородженого орденом князя Ярослава Мудрого.

"Вірю, що національна збірна під керівництвом Олега Володимировича здобуде ще багато яскравих перемог на славу України", – сказав президент.

Також Ющенко нагадав, що на 18 квітня 2007 року заплановано голосування виконавчого комітету УЄФА за країн-господарів, які прийматимуть футбольний чемпіонат Євро-2012.

"Ми сподіваємося, що це голосування підтвердить можливості України для проведення цього заходу", – зазначив він.

"Кожен захід, який ми проводимо спільно з європейською спільнотою, наближає наше суспільство до Європи. Це поштовх для розвитку національного футболу, це демонстрація нашої європейської природи, додатковий засіб інтеграції України до європейського клубу", – сказав Ющенко.

Також, за словами президента, під час нещодавньої зустрічі з президентом ФІФА Джозефом Блаттером, він переконався, що голова Федерації сприяє підвищенню статусу України у футбольному світі.

"У його позиції я бачив справжню прихильність до України", – заявив Ющенко.

Фоторепортаж дивіться тут

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді