У Києві достроково перестануть опалювати. Борги затисли?

П'ятниця, 30 березня 2007, 11:40

2 квітня в столиці буде завершено опалювальний сезон.

Про це повідомив у п'ятницю перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Анатолій Голубченко під час розширеної колегії КМДА.

"Сьогодні ми вносимо пропозицію з 2 квітня припинити опалювальний сезон", - сказав він, повідомляє "Новости Украина" з посиланням на УНІАН.

За його словами, це можливо тому, що середньодобова температура вже піднялася до тієї відмітки, за якої можна відключати будинки від опалення.

"Тому що температура вийшла на середньодобову достатню для припинення теплопостачання, і в такий спосіб ми сьогодні підписуємо відповідне розпорядження", - сказав він.

У той же час, Голубченко дав доручення начальникам головних управлінь охорони здоров'я й освіти надати списки тих закладів, де пропонується залишити опалення до кінця запланованого періоду, зокрема це дитячі садки, пологові будинки, школи-інтернати тощо.

Як відомо, зазвичай опалювальний сезон триває з 15 жовтня до 15 квітня.

29 березня на засіданні Київради Голубченко повідомив, що одержав телеграму від НАК "Нафтогаз України" про припинення постачань газу в столицю у випадку непогашення заборгованості за використаний газ.

Таким чином, виникла загроза закінчити опалювальний сезон у Києві, коли температура повітря ще не дозволяє відключити будинки від опалення, відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді