Луценко розповів Ющенку, як "Янукович-тревел" працевлаштовує студентів ПТУ

Вівторок, 10 квітня 2007, 19:37

Лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко заявляє, що з середи розпочинаються акції на підтримку указу президента про розпуск парламенту.

"Ступінь громадської підтримки указу президента про розпуск парламенту дійшов до того стану, коли ми не можемо стримувати своїх прихильників", - сказав він після зустрічі лідерів демократичних сил з президентом у вівторок.

"Уже з завтрашнього дня розпочнуться заходи на підтримку указу розпуску парламенту і указу президента. Завтра ці заходи відбудуться на Європейському майдані (Європейській площі)", - додав він.

Кириленко також висловив сподівання, що такі ж заходи поширяться Україною.

У свою чергу лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко заявив, що має намір звернутися до Міністерства освіти щодо недопустимості організації виїзду учнів шкіл на акції на підтримку коаліції.

"Я сьогодні звернув увагу президента на необхідність серйозної розмови з міністром освіти, бо далі це цинічне бронювання найбільшим туристичним агентством "Янукович-тревел" учнів та студентів ПТУ до столиці є просто дискредитацією демократії і громадянського суспільства", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді