Зам Мороза думає, що чвари з Ющенком не зашкодять футбольним фанатам

П'ятниця, 13 квітня 2007, 15:32

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко вважає, що політична дискусія не позначиться на шансах заявки України на право проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

На його думку, зараз в Україні, як на рівні керівництва держави, так і політичних сил є повна підтримка української участі в тендері, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу Томенка.

Віце-спікер також нагадав, що готовність виконати прийняті на себе зобов'язання взяли під час підготовки заявки і президент, і уряд, і Верховна Рада.

За словами Томенка, 85% опитаних громадян України, незалежно від регіону проживання, підтримують проведення Євро-2012 в Україні.

Усе це, на думку депутата, свідчить про досягнення національного консенсусу щодо цього проекту.

Водночас, Томенко наголосив, що нинішня політична ситуація в Україні й оголошення дострокових виборів, не можуть бути тією причиною, яка зменшить шанси нашої країни прийняти у себе Чемпіонат Європи.

"Адже очевидно, що до 2012 року в Україні відбудеться ще не одна виборча кампанія, і їхній хід не зможе вплинути на організацію Чемпіонату Європи нашою країною у випадку позитивного рішення UEFA", - підкреслив він.

Як відомо, 17-18 квітня у місті Кардифф (Великобританія) відбудеться засідання Виконкому UEFA, на якому буде визначена країна-організатор Чемпіонату Європи 2012 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді