Черновецькому доведеться знижувати тарифи?

П'ятниця, 27 квітня 2007, 18:57

Господарський суд Києва визнав протиправним і скасував рішення Київської міської ради від 8 лютого про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 1,8-2 рази з грудня 2006 року за позовом міської організації партії "Єдність".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії з посиланням на рішення суду від 27 квітня, повідомляють "Українські новини".

"27 квітня 2007 року Господарський суд м. Києва виніс рішення про визнання протиправним і скасування рішення Київміськради від 8 лютого 2007 року "Про тарифи на житлово-комунальні послуги", - сказано у повідомленні.

Також суд визнав протиправними і скасував розпорядження Київської міської державної адміністрації від 12 лютого, ухвалені на виконання рішення Київради.

Таким чином, на думку партії, у Києві на даний момент діють тарифи, які діяли до 30 листопада 2006 року.

Як повідомлялось, у березні "Єдність" звернулася в Господарський суд Києва з вимогою скасувати рішення Київради від 8 лютого і наступні розпорядження КМДА про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 1,8-2 рази.

8 лютого Київрада установила коефіцієнт підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги з грудня 1,8-2 замість установленого раніше 3,4.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді