Катерина Ющенко побувала на концерті дітей-сиріт

П'ятниця, 11 травня 2007, 15:08
Катерина Ющенко відвідала у Сумах школу-інтернат для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, ім. С.П. Супруна.

Від імені Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000" Катерина Ющенко передала закладу комплект пластикових вікон, щоби долучитися до акції "Подаруй школі вікна". У рамках цієї акції колишні учні сумських шкіл взяли на себе зобов’язання встановити у навчальних закладах області сучасні пластикові вікна.

Також пані Катерина подарувала школі-інтернату збірку книжок "Класика" українською мовою та багатоілюстровану карту України.

У свою чергу, вихованці школи-інтернату ім. С.П. Супруна презентували пані Катерині ікону, вишиту власноруч, а також представили маленький концерт, підготовлений на честь гостей.

Катерина Ющенко оглянула приміщення закладу, поспілкувалася з дітьми та педагогами. Зокрема, пані Катерина побувала в етнографічному музеї, створеному силами вихованців та вихователів школи-інтернату, а також відвідала виставковий зал, де представлено роботи дітей, які перебувають тут.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді