Янукович вирішив платити більше служакам Ющенка й апаратів

Середа, 16 травня 2007, 13:49

Кабінет міністрів підвищив оклади державним службовцям.

Відповідна постанова була прийнята на засіданні уряду в середу, повідомив міністр праці й соціальної політики Михайло Папієв.

Міністр зазначив, що Кабмін уніс зміни в свою постанову, якою регулюються посадові оклади дрежслужбовців, повідомляє Ліга.

За словами міністра, у зв'язку з підвищенням прожиткового мінімуму Кабмін ухвалив рішення підвищити посадові оклади держслужбовців вищої ланки на 7%, а провідних і головних фахівців - на 16%.

Крім того, у середу Кабінет міністрів уніс зміни в перелік платних соціальних послуг. За словами Папієва, це стосується бездомних громадян.

Як відомо, постанова Кабміну "Про упорядкування структури й умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів і інших органів" датована 9 березня 2006 року.

Нею, зокрема, затверджуються схеми посадових окладів керівників, фахівців і службовців секретаріату президента, секретаріату Кабміну, апарату Верховної Ради, Рахункової палати, апарату РНБО.

Також зазначеною постановою затверджуються посадові оклади апарату Нацради з питань телебачення і радіомовлення, центральних органів виконавчої влади, урядових органів державного управління, їхніх територіальних органів, місцевих державних адміністрацій і їхніх структурних підрозділів тощо.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді