Через сцену Януковича Черновецький перебереться на день Києва на Бесарабку

П'ятниця, 18 травня 2007, 12:28

Святковий концерт на День Києва переноситься з Майдану Незалежності на Бесарабську площу.

Як повідомляє УНІАН, про це повідомила у п’ятницю начальник Головного управління культури та мистецтв Київської міської державної адміністрації Світлана Зоріна.

"Ми будемо робити концерт на День Києва не на Майдані Незалежності, а на Бесарабській площі. Про це ми дізналися тільки вчора", - сказала вона.

Зоріна пояснила, що це пов’язано з політичною ситуацією в країні і, зокрема, у Києві. За її словами, оскільки змінюється місце проведення заходу, то змінюється і його програма.

Начальник управління повідомила, що тендер, оголошений міською адміністрацією на проведення святкового концерту в День Києва, не відбувся, оскільки з семи компаній лише одна подала повний пакет усіх необхідних документів, зокрема, надала і проекти угод з виконавцями, які мали б виступати на святковому концерті.

За правилами тендера, таких компаній має бути хоча б три, з яких можна було б обрати переможця.

На переконання Зоріної, компанії, які подавали заявки на участь у тендері, не поспішали надавати угоди з виконавцями, оскільки стало ясно, що День Києва не святкуватиметься на Майдані Незалежності.

"Зараз ми плануємо зробити сцену, на котрій мер буде спілкуватися з киянами, і це буде на Бесарабській площі. Зараз ми плануємо зробити короткий концерт з приводу Дня Києва також на Бесарабській площі. Сценарій є, але він ще буде змінюватись", - повідомила Зоріна.

За її інформацією, стовідсотково у концерті братиме участь співаки Володимир Гришко, Наталія Бучинська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді