Черновецький на День Києва влаштує справжні гуляння

Понеділок, 21 травня 2007, 17:21

У День Києва, 27 травня, у столиці відбудеться п'ятнадцята щорічна спортивно-благодійна акція "Пробіг під каштанами".

Традиційно пробіг довжиною 5 км почнеться о 10 ранку на Майдані Незалежності.

Благодійний внесок учасника складає 20 грн. для громадян України і 50 грн. для іноземців. Усі кошти від акції будуть спрямовані на придбання устаткування і матеріалів для Центру дитячій кардіохірургії АМН, повідомляє "Телекритика".

Водночас, як відомо, цього року святковий концерт з нагоди Дня Києва з Майдану Незалежності перенесено на перехрестя Хрещатика та бульвару Тараса Шевченка навпроти Бесарабського ринку у зв’язку з тим, що столичній владі не вдалося домовитися з учасниками політичних мітингів на Майдані.

Однак, як повідомляє прес-служба КМДА, більшість запланованих заходів лишилась незмінною.

Так, 21 травня, о 16:00 в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбудеться V міський фестиваль дитячих театральних колективів навчальних закладів Києва "Срібне джерело".

В суботу, 26 травня, об 11 годині у музеї народної архітектури та побуту в Пирогово розпочнеться відкритий фестиваль "повітряних зміїв".

Того ж дня об 11-й з Майдану Незалежності стартує відкритий чемпіонат України з велоспорту, а на Співочому полі з 12 до 10 години проходитиме свято хорового співу "Пісня над Дніпром".

У суботу з 15-ї до 19-ї, та в неділю з 13-ї до 20-ї біля арки Дружби народів проходитиме міжнародний турнір зі спортивного скелелазіння "Українські вертикалі".

О 19 годині в суботу на Європейській площі проведуть святкову культурно-мистецьку акцію.

У неділю, окрім "пробігу під каштанами", о 9 годині з Майдану стартує "Київський Ролер-Марафон", о 13-й на Хрещатику - кубок Києва з вуличного баскетболу, о 15-й - відкритий фестиваль-турнір східних бойових мистецтв, а о 17-й біля арки Дружби народів - міжнародний турнір з кікбоксінгу "Кубок міста – героя Києва".

На Співочому полі о 13-й почнеться міський конкурс серед випускників 2007 року "Київський вальс", а о 15-й - концертна програма за участю аматорських художніх колективів.

Святкова концертна программа на Хрещатику в неділю почнеться о 18 годині. Завершить свято шоу феєрверків з лазерними ефектами, що з 21-ї по 24-у годину проходитиме на Набережно-Хрещатицькій.

Крім того, традиційно в День Києва у столичному зоопарку дітей безкоштовно пригощатимуть морозивом.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді