У понеділок можна буде їхати на роботу на метро

Неділя, 15 липня 2007, 12:45

Станом на 12.00 неділі у тунелі між станціями метро "Осокорки" та "Позняки", де 13 липня була виявлена тріщина бокової стінки тунелю, проводяться роботи з оправлення пошкодженої частини тунелю.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київського метрополітену, планується, що будівельні роботи буде закінчено до 00.00. Після цього розпочнуться відновлювальні роботи, які проводитимуть фахівці Київського метрополітену.

О 4.00 16 липня планується подати струм на контактну рейку і розпочати підготовку дільниці до введення в дію з тим, щоб вчасно прийняти пасажирів.

На цю годину рух електропоїздів здійснюється від станції "Сирець" до станції "Осокорки" та у зворотному напрямку у звичному режимі вихідного дня. На ділянці від станції "Осокорки" до станції "Бориспільська" рух поїздів обмежений і здійснюється по одній колії з інтервалом 20-30 хвилин.

Як повідомлялося, 13 липня о 18.05 у Києві між станціями "Осокорки" та "Позняки" Сирецько-Печерської лінії метрополітену під час проведення профілактичних робіт з укріплення просідаючих грунтів працівниками "Метробуду" було виявлене зміщення залізобетонної плити "тюбінга".

З 18.15 між станціями "Осокорки" – "Харківська" рух потягів був призупинений, і відключена контактна рейка.

Вранці 14 липня рух потягів було відновлено без висадки та посадки пасажирів на станції "Позняки" - до закінчення ремонтних робіт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді