Черновецький перетворить Київ на суцільний парк

Субота, 21 липня 2007, 11:36

Київська влада готує розпорядження "Про порядок створення в Києві нових парків, скверів і квітників".

Про це прес-службі КМДА повідомив перший заступник глави КМДА Денис Басс.

Прес-служба заявляє, що доручення Київського міського голови Леоніда Черновецького ДО "Київзеленбуд" про розробку програми збільшення площ зелених насаджень пов'язано з більш низькою забезпеченістю парками і скверами районів новобудов у порівнянні з районами історичної забудови.

Відповідно до розпорядження, ДО "Київзеленбуд" повинно облаштувати по 1 гектару парків, скверів або квітників у кожному районі міста вже до кінця нинішнього року і розробити план збільшення зелених насаджень на наступні роки.

Зокрема, у Голосіївському районі пропонується облаштувати 3 сквери загальною площею 16 гектарів і передбачити 1000 кв.м. додаткових квітників. У Деснянському районі запланована облаштованість 500 кв.м. квітників і 67,43 га парків.

До 4 тис. кв.м. квітників і 15 парків загальною площею в 73,64 га заплановані в Дарницькому районі Києва. Оболоні дістанеться 1900 кв.м. квітників і 48,4 га зелених зон.

Найменше додаткової зелені дісталося Дніпровському районові столиці: заплановано тільки 300 кв.м. квітників і 1 додатковий парк площею 2,9 гектари.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді