Польща та Україна вирішили "відійти від ейфорії" з Євро-2012

Понеділок, 23 липня 2007, 09:19

Представники федерацій футболу України та Польщі у ці вихідні уклали у Львові угоду про співпрацю у рамках підготовки до Євро-2012.

Перший спільний проект - промо-тур "Літо з радіо: назустріч Євро-2012" - стартував уже в неділю, повідомляє "Німецька хвиля".

Керівництво української та польської футбольних федерацій у суботу провели бізнес-ланч, результатом якого і стало підписання угоди про координацію дій, зокрема про взаємне інформування щодо заходів, які здійснюються у рамках підготовки до Євро-2012.

Коментуючи цю подію, віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко зазначив:

"Нам час уже відійти від ейфорії, спричиненої перемогою в Кардифі, й переводити наші зусилля в практичну площину, щоб ми змогли в Польщі й Україні до 2010 року презентувати аудиторам УЄФА наші здобутки в контексті Євро-2012".

Представники польської та української сторін наголосили, що проведення чемпіонату є чудовим шансом для обох країн підтвердити імідж європейських держав.

А першим спільним проектом став концертний промо-тур, який пройде містами України й Польщі, де заплановано провести матчі європейського чемпіонату.

Серед учасників концертів такі виконавці як польська рок-група "Перфект" та українська співачка Руслана, повідомляє хвиля.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді