"Регіональний" Comedy club

Вівторок, 31 липня 2007, 20:17

Напередодні з'їзду Партії регіонів його молоде крило провело свою політрозминку.

Основне гасло цьогорічного з’їзду "Молоді регіонів"– нічого офіційного. Приміщення у дискотечному стилі, всередині – сцена з діджейським пультом, музика у стилі "хаус" і "R’n’B", стільці для присутніх, поряд – столи з напоями і чимось їстівним.
Молоді "регіонали" провели у вівторок у Києві неформальний з'їзд

"Я думаю, що чим неформальніше ми проводимо такі з’їзди, тим в тому є менше фальші. Я б хотіла, щоб і з’їзд Партії регіонів проходив у менш формальному стандарті. Я б проводила його десь на площі серед людей", - вирує креативними ідеями Ганна Герман.

Серед інших віп-персон – Раїса Богатирьова, міністр молоді та спорту Віктор Корж, кілька депутатів-регіоналів, а також неформальні "куратори" з’їзду – Віталій Хомутинник та Віктор Янукович – молодший.

Молоді регіоналки мусили задовольнитися паперовим лідером. Оригінал гостював на вотчині

Самого ж батька, який обіцяв приїхати, годі було й чекати. У цей день прем’єр Янукович відвідував з офіційним візитом свою маленьку історичну батьківщину – Єнакієве. Замість нього простір заповнював картонний силует-фотографія у повний зріст, до якої була черга бажаючих сфотографуватися.

До речі, фотографувалися фанати настільки завзято і настійливо, що у певний момент буквально відірвали голову картонному Януковичу, після чого "старшого лідера" поспіхом винесли у підсобне приміщення.

Партійне керівництво було представлено колись наймолодшим депутатом Хомутинніком і вічно юною Раїсою Василівною

Офіційна частина мало чим відрізнялася від попередніх з’їздів - звіт діяльності "молодіжки" за попередній рік, завдання на майбутнє. Неофіційна частина цікавіша. Після від’їзду "дорослих"– бармени розслабилися і почали наливати пиво.

І звісно ж Януковичем-молодшим

Янукович і Хомутинник, яких "батьки" залишили на вечірці "за старших", зникли у підсобному приміщенні, очевидно також з метою попоїсти і з’явилися незадовго до анонсованого виступу "Камеді-клаб Україна".

Анна Герман теж вирішила згадати молодість
Розважав регіональну еліту Comedy Club, який на цей вечір відмінив політичні жарти

"Камеді" до речі, затримався і журналісти з нетерпінням чекали – чи з’являться взагалі на "регіональній" тусовці артисти, яких вважають фаворитами Юлії Тимошенко. Артисти з’явилися, виступ розчулив делегатів і розчарував журналістів – жодного політичного жарту. Окрім політкоректного для присутніх "дякуємо Єнакієвому за Януковича, дякуємо Львову за Чорновола і дякуємо всім бджолам за Ющенка…" під аплодисменти зали.

Отакий не надто креативний корпоративчик.

....І напівоголені натури
Отака ось тусня...

Усі фото Анни Андрієвської, текст Оксани Денисової

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді