Черновецький доручив "безперебійно" годувати киян

Середа, 1 серпня 2007, 15:41

Київський міський голова Леонід Черновецький затвердив завдання із завезення і переробки картоплі, плодоовочевої продукції і фруктів врожаю 2007 року.

Як повідомили в прес-службі КМДА, відповідне розпорядження мер підписав з метою безперебійного забезпечення цими продуктами підприємств торгівлі, ресторанного господарства, дитячих, навчальних, шкільних закладів і лікувальних установ, а також усіх мешканців столиці.

За словами заступника голови КМДА Ірени Кільчицької, у місті через стаціонарну і дрібнороздрібну торговельну мережу буде організовано продаж різноманітного асортименту картоплі та інших овочів, баштанних культур, кісточкових плодів і фруктів.

Районним держадміністраціям, зокрема, доручено укласти відповідні угоди з господарствами-виробниками плодоовочевої продукції з Київської та інших областей України, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

Мають також подбати про своєчасну підготовку всіх об'єктів матеріально-технічної бази до роботи в новому сезоні: відремонтувати складські приміщення, устаткування, контейнери, створити необхідні запаси бочкотари, поліетиленових вкладишів, кухонної солі, спецій і т.д.

За інформацією Кільчицької, у всіх районах столиці будуть проходити суботні ярмарки, де свою продукцію будуть реалізовувати вітчизняні сільськогосподарські підприємства.

Відповідні міські і районні служби установлять жорсткий контроль за дотриманням стандартів, інструкцій і рекомендацій із переробки і збереження картоплі і плодоовочевої продукції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді