Ющенко поїде на пожарище – саджати...

Середа, 7 листопада 2007, 12:39

Президент Віктор Ющенко, як очікується, у суботу, 10 листопада, відвідає з робочою поїздкою Херсонську область, під час якої візьме участь в акції "Озеленення країни - спадщина для майбутніх поколінь".

Про це у середу повідомляє прес-служба Херсонської обласної адміністрації з посиланням на голову обладміністрації Бориса Силенкова, інформує "Інтерфакс-Україна".

За словами Силенкова, під час поїздки президент заслухає звіт представників відповідних державних структур, відповідальних за подолання наслідків серпневих лісових пожеж у лісах області, а також візьме участь у посадці дерев у Цюрупинському районі області.

"Президент хоче особисто перевірити, як відбувається відновлення лісів на Херсонщині. Він бачив ці ліси у вогні. У даний момент він хоче на власні очі побачити, як на місці пожарищ зривають нові дерева", - цитує Силенкова його прес-служба.

Акція "Озеленення країни - спадщина для майбутніх поколінь" проходить по всій території області і полягає в масовому висаджуванні паростків нових дерев на місцях уже розчищених пожарищ і цілини.

Як повідомлялося, у наслідок масштабних лісових пожеж у Херсонській області в серпні цього року ушкоджено 7,3 тис. га лісових масивів, розташованих на територіях Голопристанського і Цюрупинського районів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді