Наш виборець бездоганний!

Понеділок, 11 жовтня 2010, 09:15
Український виборець не любить експериментувати. Ні, не любить він експериментувати і все. Такий собі характер "постійного" чоловіка який "не п'є, не курить, і до іншої не ходить". Наш виборець - це така собі "мрія кожної жінки".

Де ще знайдеш таку вперту і впевнену в собі людину як не наш виборець? Ніде.

Перевірено десятками різного кшталту виборів та перевиборів. Виборець знає собі ціну і ніколи не розміняється на щось не варте його уваги. Він голосує за найбільше, найяскравіше, найжирніше та найвідоміше.

Наш виборець обирає правильного кандидата. Правильний кандидат досяг успіху у житті - має бізнес, працював чи працює на державній службі та має авторитет серед населення.

Авторитет аж ніяк не псується від того, що цілком випадково, його кілька разів ловили в стані алкогольного сп'яніння за кермом, але відпускали під тиском погроз, матюків та рукоприкладства.

Такий кандидат ніколи не залишить виборця в біді! Його благодійний фонд допоміг місцевій школі вставити нові пластикові вікна, які виготовляє його ж завод, і директор ще довго розповідатиме всім про цього доброго чоловіка, який тим часом разом з завідуючим районного відділу освіти обговорює встановлення такого "задоволення" у всіх школах міста за "трішки" вищими цінами.

Наш правильний кандидат зробить все щоб його рідне місто було чистим! Він щорічно організовує ностальгічні суботники тим часом зливаючи сотні тон виробничих відходів до місцевої річки.

Ми маємо бути вдячні кандидату за те, що він допоміг добудувати церкву! Тим часом у власність нашого рідного кандидата відходять ще кілька свіжо замкнених дитячих садків.

Наше здоров'я в руках кандидата! Він передав до нашої міської лікарні рентгенівський апарат тим часом піднявши на кілька гривень ціни ліків у своїй мережі аптек.

Наш правильний кандидат зовсім не бандит! Він ніяк не може ним бути, якщо в нього кум прокурор, начальник міліції та головний суддя.

Як ми можемо проголосувати за кандидата-вчителя, кандидата-студента чи кандидати-малого підприємця, якщо вони не мають вище перелічених якостей та посад. Безсумнівно вони будуть красти, брати хабарі, дурити людей та користуватись своїм службовим становищем.

Правильний кандидат все має і ніколи собі не дозволить нічого, що суперечитиме нашим інтересам!

Чому цей "інтілігєнт" взагалі лізе у вибори, ми ж все одно проголосуємо за "робочого" кандидата. Нам у владі потрібні не "умніки" а такі, що працюють!

Ініціатива карається, ми давно це усвідомили і нам не потрібно цього нагадувати. Такий молодий а вже там щось бовкає. Не вчи вченого, ми більше хліба з'їли! Не важливо хто ти, треба знати своє місце.

Український виборець любить освічених людей! Він прискіпливо вчитується в біографію правильного кандидата шукаючи очима рядок "вища освіта", хоча пам'ятає як кандидата вигнали з його університету за прогули а потім відновили на заочному.

Сім'я завжди була для нашого виборця великою цінністю, він про це розповідає своїм дітям не пам'ятаючи ким були його прадід та прабабуся! Він знає, що сини кандидата "подонки", але шанує його за вміння зберегти родину та утримувати кілька коханок.

Наш виборець любить кандидата за його вміння говорити! Читаючи його статтю в газеті він плюється з брехні яку там пишуть від його імені, та при особистій зустрічі з відкритим ротом та очима сповненими фанатичної пошани ловить кожне його нечітке слово.

Виборець не любить "умніків" які критикують його кандидата, і готовий пересваритись з половиною родини лише за те, що вони не будуть голосувати так як він.

Те, що нове завжди викликає у нашого виборця боязнь та підозру, а старе, та все ж своє, викликає у нього посмішку та впевненість у завтрашньому дні. Неприйняття нового краще для кандидата, він боїться ризикувати наявною стабільністю.

Наш виборець бездоганний! Його потрібно дурити, ошукувати, оббріхувати, обкрадати, сварити, бити, плювати йому в лице, збивати його дітей дорогим авто, вламуватись на його підприємство, відбирати в нього заробіток, залякувати, платити йому якнайменшу ціну за його земельний пай, збирати з нього якнайвищі податки і він віддасть вам найдорожче - свій голос.

Олександр Оськін, для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Коли запрацює еАкциз в Україні

Що наші діти дивляться на YouTube українською?

Чому "клуб білого бізнесу" - дуже погана ініціатива?

"Ти цілий день живеш його життям": повсякдення доглядальниць за пораненими ветеранами 

Коли державні банки зможуть продавати проблемні кредити без проблем?

Скільки коштує створити сучасну оперу та за рахунок чого існують незалежні театри?