Гріха за моєю спиною нема

Субота, 01 січня 2011, 18:40

У новорічний вечір на "Українській правді" з’явився брудний пасквіль за підписом якогось Руслана Кухарчука, в якому мене підло і підступно в чергове облито брудом.

Навіть час появи цього мерзенного пасквілю обрано не просто так, а з цинізмом, я б навіть сказав – із садизмом. Ось такий, мовляв, "подарунок" мені під новорічну ялинку…

Оскільки в цьому абсолютно замовному непотребі нема жодного слова правди, я повинен відповісти.

Цей бруд, який вилили на мене, свідчить про одне – мої опоненти, які хочуть знищити мене, які мріють, аби я зник з політичного простору України, вже не знають, який кримінал мені "шити". Я нічого не вкрав, я нікого не обдурив, я виконую обіцянки, які даю своїм виборцям.

У них є лише єдина фальшивка, яку вони самі ж і запустили гуляти просторами Інтернету.

Те, що певні сили використовують будь-який привід, аби принизити і дискредитувати мене, свідчить – вони бояться політика Олега Ляшка. Вони розуміють, що Олег Ляшко – саме через те, що не замараний ні в політичних скандалах, ні в фінансових оборудках - має великі перспективи в Україні, а тому – становить для них смертельну небезпеку.

Черговий пасквіль на "Українській правді" – цьому ілюстрація. Жодного факту, жодного звинувачення, жодних доказів – лише примітивний, на печерному рівні, потік буду; набір лайливих і принизливих слів, мета яких – вибити мене з колії.

Та я впевнено стою на ногах, тому що гріха за моєю спиною нема! Саме тому, у тих, хто прагне моєї політичної смерті, нічого не вийде, бо правда – на моїй стороні.

Мої адвокати вже готують судовий позов за наклеп, який міститься в брудному пасквілі.

На закінчення хочу сказати Руслану Кухарчуку – обіцяю, що зустрінуся з тобою особисто і поговоримо по-чоловічому, якщо ти розумієш цю мову.

Олег Ляшко


Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Як звати невідомого солдата?

Реформа БЕБ: чи зможе бізнес ефективніше захищатися від свавілля в судах?

"Мобілізаційний" закон: зміни для бізнесу та військовозобов'язаних осіб

Чому "Азов" досі не отримує західну зброю? 

Навіщо потрібен держреєстр осіб, які постраждали внаслідок агресії РФ

Чому бізнесу вигідно вкладати кошти в освіту та хто повинен контролювати ці інвестиції