Майстерклас для малоросів

Понеділок, 26 вересня 2011, 12:13

Бувають моменти, коли огида стає настільки нестерпною, що промовчати несила.

Саме такі асоціації викликало шоу пана Шустера 23 вересня, що стосувалося міністра освіти Дмитра Табачника.

На мій погляд, це була вершина ганьби і приниження українців і українства. Пан Шустер влаштував українцям урок повчання "демократії" і "коректності", надавши необмежену можливість попіаритися "ображеному" міністрові освіти Табачнику студенткою "хуліганкою" Дариною Степаненко. Саме так оцінили вчинок цієї молодої української патріотки.

Не здивував нестримний понос антиукраїнського бруду (при толерантному сприянні Шустера) представника п’ятої колони Колісніченка чи антиукраїнські просторікування Бондаренко.

Їхня зоологічна ненависть до всього українського добре відома. Тому було б дивно чекати від них чогось іншого. Вороги поводяться як вороги.

Дивує інше. Поведінка тих, хто вважається українськими політиками, такими, що працюють на благо України.

Ну хіба у кожного нормального українця могло викликати щось інше, крім огиди, спроби затаврувати вчинок Дарини як некоректний чи навіть хуліганський з боку депутатів панів Зарубінського та Геращенко?

Вчинок Дарини – це в першу чергу урок гідності для всіх малоросів. Вона сама дуже дохідливо і переконливо пояснила, що цей ляпас Табачнику – відплата за його антиукраїнську діяльність.

А як ще вона, свідома українка, могла "віддячити" цьому провокатору, брехуну і наклепнику-українофобу табачнику! Може люб’язно подарувати йому букет квітів.

Це українські депутати мали б зрозуміти, що їхній обов’язок піти і явочним порядком викинути його з міністерського кабінету, а не терпіти ганьбу і приниження від цього комсомольця.

Можна поспівчувати Кириленку, хто єдиний там відбивався від антиукраїнського гайвороння, наївно неодноразово запитуючи чому Шустер не запросив на передачу Дарину. Зрозуміло чому. Бо в його плани входило відбілити Табачника, а не дошукуватися справжньої причини вчинку студентки.

Чи варто було розкидати перли перед свиньми? Як на мене, краще було б демонстративно покинути це товариство. Мабуть вже найвища пора саботувати провокаційні штучки Шустера з уроків демократії. Нехай повчає декмократії і толерантності колісниченків, копатьків, бондаренків та іже з ними.

Степан Хмара, для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

ДІЯ на експорт. Чим український GovTech приваблює закордонних партнерів

Справедливість, що шкодить. Які наслідки матиме рішення про "покарання" українців за кордоном

Коли запрацює еАкциз в Україні

Що наші діти дивляться на YouTube українською?

Чому "клуб білого бізнесу" - дуже погана ініціатива?

"Ти цілий день живеш його життям": повсякдення доглядальниць за пораненими ветеранами