Прапор в руки

Понеділок, 11 червня 2012, 16:21

Віце-прем’єр Борис Колесніков закликав українців вивісити державні прапори напередодні матчу зі Швецією, а треба було б щоб він замість псевдопатріотичної тріскотні звернувся до депутатів Київради з вимогою здати отримані ними безкоштовні квитки на сьогоднішню гру і на фінал, або передати їх в інтернати.

Що спільного між Командою, яка вийде на поле захищати честь країни, мільйонами вболівальників, які її підтримують, і владою, яка перетворила Євро-2012 в Україні на фарс?

Підготовка до чемпіонату стала показовим прикладом корупції, а тепер нам зайвий раз демонструють, що країна поділена на "простих смертних" і на привілейовані верстви.

Для одних – привабливі тендери і квитки за спецрозподіленням як в призабуті, здавалося б, радянські часи. Для інших – працювати за копійки, махати прапорами, і "не скиглити".

Так, Євро проходить в Україні, але саме сьогодні Україна є далекою від Європи як ніколи раніше. Корови з великим вим’ям, улюблені тварини уряду і парламентської більшості, і ті дуріють від того, що відбувається в державі.

Навіть якби українці не знали нічого ні про Бориса Колесникова, ні про його діяльність на ниві "покращення", то все одно б сьогодні одяглися в національні кольори.

Але коли вже точно в кожному українському вікні буде український прапор, як до цього він зараз закликає, так це в день, зокрема, звільнення Києва від своїх дріб’язкових депутатів, а України – від чинного уряду мільярдерів.

Євген Булавка, для УП

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Держава втратила контроль над обленерго, чи навпаки посилює його?

BlaBlaCar поза законом. Що буде з ринком нелегальних перевезень?

Друга річниця енергетичної свободи

Аятола Володимир Путін

Людиноцентрична мілітаризація: як Україні вистояти і прорватися

Що не так із "виборами" на Росії?