У відповідь на "Юлію" українці знімуть порнофільм про Путіна і Януковича?

Понеділок, 15 серпня 2005, 12:25

У відповідь на зйомки російського еротичного фільму "Юлія" про прем'єра Юлію Тимошенко і президента Грузії Михайла Саакашвілі, в Україні знімуть порнофільм про "гомоеротичні зустрічі" російського президента Володимира Путіна та екс-прем'єра Віктора Януковича.

Про це йдеться у статті німецької газети "Berliner Zeitung", переклад якої подає ІноСмі.

Видання посилається на слова прес-секретаря грузинського президента Темура Григалашвілі, який нібито "вже пригрозив відповідним кінематографічним ударом" російській стороні.

"Солодкий Володя і небесно голубий Вітя" - так, нібито, буде називатися порнофільм українського виробництва про гомоеротичні зустрічі російського президента Володимира Путіна і (нинішнього) українського лідера опозиції Віктора Януковича", - пише газета.

Журналісти відзначають, що, "як можна здогадатися, фільм буде з трагічним кінцем".

"Російські патріоти все ще не можуть пережити свою з тріском провалену допомогу Януковичу на президентських виборах восени минулого року", - йдеться у статті.

Як повідомлялося, еротичний фільм, прототипами героїв якого стали Тимошенко і Саакашвілі, незабаром почнуть знімати в Росії. Співавтором сценарію й одним зі спонсорів є депутат Держдуми Росії від фракції ЛДПР Олексій Митрофанов.

За сценарієм герої фільму таємно будуть зустрічатися в Москві, а кульмінацією буде еротична сцена у вертольоті над грузино-абхазьким кордоном.


"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News