Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"1+1" поки не продавався "Привату" і не боїться перевірок Піскуна

Середа, 17 серпня 2005, 16:33

Голова ради директорів каналу "1+1" Олександр Роднянський заперечує, що зміна в керівництві каналу не пов'язана з загрозою можливих перевірок з боку Генеральної прокуратури.

Про це Роднянський повідомив в інтерв'ю кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ.

"Це смішно. При всій повазі до точки зору будь-кого, це ніде не може бути в будь-якій компанії приводом до таких радикальних змін, що відбулися в компанії "1+1", - сказав він.

За словами Роднянського, єдиною причиною зміни менеджменту "було і є бажання власників компанії значно поліпшити її показники, змінити стратегію компанії, відновити бренд і дати поштовх до розвитку".

Роднянський також повідомив, що протягом своєї 10-літньої історії канал "1+1" неодноразово піддавався різним перевіркам з боку правоохоронних органів.

Він також спростував повідомлення, які з’явилися у ЗМІ, що рішення про продаж пакета акцій групі "Приват" власниками каналу вже прийняте.

За словами Роднянського, на даний час усі пропозиції, які надійшли, знаходяться тільки на стадії обговорення і не виключив, що процес ухвалення остаточного рішення може виявитися тривалим.

Він також додав, що пропозиція групи "Приват" про покупку акцій каналу є дійсно найбільш привабливою і коректною. При цьому Роднянський дав зрозуміти, що особисто він буде приймати рішення про продаж акцій, виходячи з планів по розвитку каналу, оскільки "1+1" для нього означає набагато більше, ніж бізнес.

"1+1" - це така дитина, та ще й вдома", - сказав він, нагадавши, що також є керівником каналу "СТС" у Росії.

Як відомо, у вівторок "Комерсант" писав, що власники 40% акцій "1+1" Роднянський і Борис Фуксман таки продають свою частку групі "Приват" і вже сповістили про це іншому власнику каналу.

Газета також відзначала, що рішення про зміну менеджменту каналу рада директорів прийняла всього через три дні після оприлюднення Генпрокуратурою інформації про перевірку фінансової діяльності телеканалу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування