Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко заборонив Мельниченку шантажувати Ющенка

Вівторок, 30 серпня 2005, 11:02

Секретар Ради національної безпеки й оборони Петро Порошенко заявляє про неприпустимість шантажу президента Віктора Ющенка з боку екс-майора Миколи Мельниченка.

Про це він заявив у понеділок у вечірньому ефірі телеканала "1+1".

"Ніхто не може шантажувати президента, і нікому це не буде дозволено, включаючи пана Мельниченка", - сказав Порошенко.

Він висловив упевненість, що "зі зверненням Мельниченка або без нього розслідування резонансних справ, зокрема справи Георгія Гонгадзе, є пріоритетом президента, він постійно приділяє цьому максимальну увагу".

"Те, що може зробити влада, правоохоронна організація держави в розслідуванні і цього, й інших резонансних справ, буде зроблено", - запевнив секретар РНБОУ, додавши, що це відбудеться незалежно від того, чи буде давати свідчення Мельниченко.

У той же час він підкреслив, що "громадянський обов'язок Миколи Мельниченко – передати ту інформацію, яка у нього є".

Відзначивши високий рівень співробітництва з Парламентською асамблеєю Ради Європи в розслідуванні справи, Порошенко повідомив, що "на сьогоднішній день виконавці справи, безпосередні вбивці затримані, вони постануть перед судом найближчим часом - час цей залежить тільки від терміну ознайомлення".

За його словами, "на сьогоднішній день активно працюють правоохоронні органи по встановленню замовників, ланцюжок сьогодні розслідується".

Як повідомлялося раніше, у понеділок Мельниченко пред'явив Ющенку п'ять вимог і попередив, у випадку, якщо вимоги не будуть виконані, "його реакція буде адекватною, жорсткою та швидкою".

"Новини-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування