Мартиненко пропонує Зінченку угоду

Вівторок, 20 вересня 2005, 16:00

Лідер фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко пропонує колишньому держсекретарю Олександру Зінченкові публічно вибачитися перед ним.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Мартиненка.

"Офіційний висновок правоохоронних органів засвідчив повну безпідставність звинувачень з боку колишнього держсекретаря Олександра Зінченка на мою адресу", - заявив Мартиненко, коментуючи заяву генпрокурора України Святослава Піскуна про те, що він "чистий перед законом".

"Я був упевнений, що висновок правоохоронців буде саме таким, оскільки ніяких підстав для звинувачень з боку Зінченка не існувало у природі", - зауважив Мартиненко.

Зокрема він відзначив, що "саме тому пан Зінченко так і не надав до Генпрокуратури жодної інформації, яка б підтверджувала його звинувачення на мою адресу".

"У той же час Микола Мартиненко підтвердив свій намір у судовому порядку захистити свою честь та гідність і нагадав про відповідний позов, поданий ним до Печерського райсуду м. Києва (за місцем проживання Зінченка)", - повідомляє прес-служба.

"Проте я готовий відкликати цей позов за однієї умови: якщо Олександр Зінченко так само публічно, як звинувачував мене, привселюдно переді мною вибачиться", - зауважив депутат.

"Для мене головне не особистості, а встановлення істини та відновлення справедливості", - наголосив Мартиненко.

"Те, що трапилося, – це закономірний наслідок порочної практики голослівних публічних заяв, які мотивовані суто політично та спрямовані на мою дискредитацію", - додав лідер фракції.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News