Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко заявив про загрозу у владі

Вівторок, 20 вересня 2005, 16:56

Колишній держсекретар Олександр Зінченко заявляє, що ситуація у владі має загрозливий характер.

Так Зінченко прокоментував оприлюднені у вівторок генпрокурором Святославом Піскуном висновки стосовно перевірки наданих до правоохоронних органів заяв.

"Рішення Генеральної прокуратури України про відкриття низки кримінальних справ, оприлюднене 20 вересня цього року за фактом порушених у заявах Олександра Зінченка обвинувачень, засвідчує, що процеси, які відбуваються у вищих ешелонах влади мають дійсно загрозливий для держави характер", - йдеться у заяві.

"Навіть упереджене ставлення деяких представників влади щодо безпідставності звинувачень Зінченка не змогло завуалювати тих дій, які чиняться особами з високим званням державного службовця України", - сказано у повідомленні.

Таким чином, на думку Зінченка, "відділення бізнесу від влади, відмови від адмінресурсу та тиску на судові органи не відбулось".

Водночас, Зінченко упевнений, "що буде забезпечено подальше об’єктивне і неупереджене розслідування фактів, про які йшлося у наданих ним до правоохоронних органів заявах".

Як зазначено в повідомленні, Зінченко зі свого боку "докладатиме максимального сприяння слідству, яке здійснюватиметься правоохоронними органами з метою встановлення істини".

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування