Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОРОШЕНКО ХОТІВ ПОСЛАТИ ТИМОШЕНКО КВІТИ. А Турчинов зібрав макулатуру

Середа, 21 вересня 2005, 22:25

Екс-секретар Ради національної безпеки й оборони Петро Порошенко готовий повернутися до владної команди.

Про це він повідомив на зустрічі з журналістами, передає 5 канал.

"Політика - це така гра, де не можна ображатися. От я ні на кого не ображаюсь, хоча я ще раз наголошую, що ці два тижні були найважчими у моєму житті. Це абсолютно нечесне, несправедливе, жахливе звинувачення, яке інколи виходить від людей з нечистими руками і нечистим серцем", - сказав Порошенко.

Також він зазначив, що радий бачити екс-прем’єра Юлію Тимошенко у владі, але не хоче бачити її оточення.

"Коли я почув слова Юлії Тимошенко, я навіть хотів послати їй букет квітів. Це блискуча ініціатива, що вона вирішила повернутися в команду президента Ющенка. Якщо мова не йде про ультимативні будь-які кадрові посади, я можу лише це вітати", - зазначив екс-секретар РНБО, повідомляє канал НТН.

Щодо перевірки заяв екс-держсекретаря Олександра Зінченка Порошенко висловив вдоволення результатами, оприлюдненими Генпрокуратурою.

Водночас він пожалкував, що справа порушена не проти нього особисто чи співробітників апарату РНБО, а за фактом. За словами Порошенка, так би йому було простіше довести свою невинуватість.

Екс-секретар РНБО наголосив, що проти людей, які зробили неправдиве повідомлення про злочин, має бути порушена кримінальна справа.

"Перспектива розслідування неправдивого повідомлення про злочин є дуже й дуже серйозною по відношенню до тих, хто вирішив попрацювати поштарем оточення Юлії Володимирівни Тимошенко. Я маю на увазі Бродського, Турчинова, які вчили Зінченка в такий спосіб оприлюднити той ворох макулатури, який вони назбирали", - зазначив Порошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування