Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Швейцарський детектив накопає новий компромат на Андрія Ющенка?

П'ятниця, 11 листопада 2005, 12:35

Обставини підпалу автомобіля видавця журналу “Папарацці” Валіда Арфуша розслідує детектив зі Швейцарії.

Про це повідомив сам Валід Арфуш під час прес-конференці у п’ятницю.

За його словами, ця людина вже 3 тижні “працює під прикриттям” у Києві і збирає інформацію щодо підпалу машини.

“На наше з братом прохання у Києві знаходиться швейцарський детектив, який зібрав дуже багато корисної інформації з приводу нападу на машину. Я більше вам скажу, вже десь на 90% ми знайшли відповідь на запитання “Хто це замовив?”, - сказав Арфуш.

За його словами, є також деталі того, як це було зроблено, "є імена замовників і однієї людини, яка брала участь у підпалі”.

Також Арфуш сказав, що детектив збирає свідчення щодо зустрічі сина президента Андрія Ющенка з його братом Омаром у ресторані “Декаданс”, під час якої Андрій нібито погрожував Арфушу.

“Спочатку міністр Луценко каже, що Андрій йому говорив про зустріч з Омаром. Потім сам Андрій на 5 каналі говорить, що з Омаром взагалі не зустрічався. Якщо чесно, ми з братом навіть трохи раді з цього, тому що Андрій відверто бреше. Детектив збирає свідчення, їх дали вже кілька очевидців зустрічі в “Декадансі”, - сказав Арфуш.

За його словами, результати розслідування частково будуть оприлюднені у наступному номері журналу “Папарацці”, а всі матеріали брати Арфуші обіцяють надати на розгляд парламентської слідчої комісії у разі, якщо така буде створена.

“Ми вчора зустрічалися з паном Шуфричем, який погодився нам допомогти, також ми зустрічалися з багатьма депутатами від різних партій, і ми сподіваємося, що така комісія буде створена”, - сказав Омар Арфуш.

Водночас Валід Арфуш повідомив що минулої п’ятниці подав позов проти Луценка про захист честі, гідності та ділової репутації.

“Пан Луценко в інтерв’ю говорив про темне минуле братів Арфушів, на яких вже рік існує справа в прокуратурі. Ми надсилали офіційний запит до Генпрокуратури, і виявилося, що про існування справи на нас прокуратура не в курсі", - сказав він.

"Міністр внутрішніх справ відверто бреше і паплюжить нашу репутацію. Ми подали на нього позов, сподіваюся, що його буде прийнято до розгляду”, - додав він.

Раніше "Українська правда" повідомляла про існування довідки про можливі дії проти президента Ющенка, у якій фігурували брати Арфуші.

Зокрема, в документі йшлося, що брати Валід та Омар Арфуші "систематично отримують настанови з України по активізації інформаційних акцій проти президента України шляхом дискредитації його сина Андрія".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: