Американській компанії радять подати на Тимошенко в суд?

П'ятниця, 24 лютого 2006, 11:55

Американська компанія Holtec мала б подати на лідера БЮТ Юлію Тимошенко в суд, вважає голова інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді.

"Як на мене, компанія Holtec мала би подати до суду за такі висловлювання Юлії Тимошенко", - так вона прокоментувала заяви Тимошенко про те, що НАЕК "Енергоатом" уклала угоду з Holtec про побудову в Україні сховища для ввезення та зберігання радіоактивних відходів з-за кордону.

"Політики, коли роблять подібні заяви, мають відповідати за їхню достовірність", – передає слова Мокріді прес-служба "Нашої України".

"Складається враження, що Нестор Шуфрич і Юлія Тимошенко вміють працювати виключно в інформаційному полі, а не там, де потрібен конструктив. Вони спочатку вигадують віртуальну проблему, а потім намагаються її "вирішувати", - додала голова інформдепартаменту.

За її словами, "взагалі такої проблеми не існує, про що свідчить ціла низка заяв, оприлюднених протягом останніх двох днів, починаючи із заяви голови держкомітету ядерного регулювання Олени Миколайчук і закінчуючи прес-релізом Посольства США в Україні".

Як відомо, раніше Тимошенко заявила, що на території ЧАЕС Holtec та "Енергоатом" мають побудувати "могильник" для ядерних відходів не лише з України, але й з багатьох країн світу, зокрема США.

У той же час, у четвер США заявили, що на території Центрального сховища буде зберігатися паливо тільки з дев'яти українських реакторів, і не зберігатимуться радіоактивні відходи з інших держав.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:06
Інтерв'юВ.о. міністра спорту: Якщо взяти абсолютне значення, то кількість заброньованих футболістів – це невелика частина
08:58
Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ – носій ракет Х-22
08:55
фото, доповнено Ракетний удар росіян: у Дніпрі 2 загиблих, у Синельниковому – 6, серед них 2 дітей
08:32
Росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ на 6-ти напрямках: за добу 82 боєзіткнення
08:17
Речницю Сил оборони півдня Гуменюк звільнили
08:14
ЗСУ знешкодили ще 870 окупантів, знищили 9 танків та 21 артсистему – Генштаб
08:14
Туск закликав фермерів зупинити блокаду кордону України: "Вирішується доля війни"
07:43
CNN: США не підтримали Ізраїль, який вдарив у відповідь по Ірану
07:10
фото, відео, доповнено У Росії впав бомбардувальник-ракетоносець Ту-22М3
06:25
У Дніпрі влучання: горить багатоповерхівка, дев'ятеро постраждалих. В області загинула жінка
Усі новини...