Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попереджає про корпорацію Ахметова, яка працюватиме на "раз-два-три"

Вівторок, 28 лютого 2006, 12:42

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що якщо на виборах до Верховної Ради переможе партія регіонів, то парламент перетвориться на велику корпорацію.

"Якщо Партія регіонів стане владою, то і Парламент, і Уряд стануть частиною великою корпорації і на рахунок "раз-два-три" прийматимуть рішення навіть не Януковича, а Ахметова", - заявила лідерка БЮТ Юлія Тимошенко на прес-конференції в Луганську.

Коментуючи мітинг у центрі Донецька, екс-прем’єр сказала, що "навіть у західних регіонах не бачила такої кількості людей, які би прийшли на мітинг, щоб почути правду про політичну ситуацію".

Після цього Тимошенко відбула в Сєвєродонецьк, місто, де "на минулих президентських виборах команда Януковича намагалася розіграти антиукраїнський сценарій, заснований на сепаратизмі, федералізмі та розколі держави".

Лідер БЮТ заявила, що на будь-яких розмовах про сепаратизм в Україні слід поставити крапку.

Вона також висловила здивування з того приводу, що ініціатори "ганебного антидержавного проекту зі створення так званої "Південно-Східної Республіки", проголошеної в Сєвєродонецьку, і досі не понесли відповідальності".

"Більше того, - всі вони балотуються до Верховної Ради за списками Партії регіонів Януковича-Ахметова", - зазначила лідер БЮТ, повідомляє її прес-служба.

Вона також поскаржилась, що нова влада продемонструвала "безхребетність і безвідповідальність у боротьбі з сепаратними проявами та політикою розколу".

"Влада створила прецедент безкарності виступів антидержавних сил, що є неприйнятним для сучасної європейської країни", - цитує її прес-служба.

Юлія Тимошенко також заявила, що вона приїхала для того, щоб саме в Сєвєродонецьку, який став "апогеєм протистояння під час минулих президентських виборів, покласти край розколу країни". "Ми мусимо посадити троянди на тому місці, де Україну хотіли скинути в безодню розколу", заявила лідер БЮТ.

"Сьогодні останній календарний день зими. І я хочу щоб саме цього дня було покладено край холоду в наших серцях, покладено край розколам України на україно- та російськомовних, комуністів і націоналістів, західних і східних українців. Всі ми – діти своєї землі. І Україна у нас одна на всіх", сказала Тимошенко.

Українська правда

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Чи підтримає Янукович Ющенка після виборів

Що Тимошенко робить на цвинтарі

Як Шуфрича образили американські політтехнологи Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування