Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин хоче потриматися за горло Мельниченка?

Вівторок, 28 лютого 2006, 15:08

Голова Верховної Ради Володимир Литвин стверджує, що за “сфабрикованим касетним скандалом” і звинуваченням на його адресу у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе стоять “великі люди, потужні організації”.

Про це Литвин сказав, виступаючи у вівторок перед студентами Сумського державного університету, повідомляє УНІАН.

За словами спікера, він дуже не хотів, щоб Україною керували олігархи, і намагався не допустити цього, “хоча відчував шкірою, що за все доведеться платити". "Я відчував це на інстинктивному рівні, щось воно десь відбудеться...”, - додав він.

Литвин наголосив, що “касетний скандал” є абсолютно сфабрикованим.

“Записувати диктофоном під диваном, а потім давати на експертизу чіп 2002 року і стверджувати, що це запис 2000 року - це все зрозуміло. Просто, за цим стоять великі люди, потужні організації”, - сказав він.

На його думку, саме через це справа не доводиться до логічного завершення, і не встановлюється істина.

“Ви ж бачите, людина (колишній майор Держслужби охорони Микола Мельниченко) не може дати жодних пояснень”, - зазначив Литвин.

“Але рано чи пізно все стане очевидним. Думаєте, у мене немає бажання потримати руки на горлі тих людей, які хочуть очорнити мене? Але я розумію, що є закон. Врешті-решт, немає закону – є Бог”, - додав він.

При цьому Литвин підкреслив, що якби відчував свою причетність до цієї справи, то "не стояв би перед студентами і не їздив би в Європу, Страсбург, Брюссель, США”.

Він також поскаржився на систему правосуддя, за якою "не можна добитися правди". “Публічно обіллють брудом, а потім вибачатись ходять за сценою”, - сказав Литвин.

Як відомо, Мельниченко неодноразово звинувачував Литвина у причетності до вбивства Гонгадзе.

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Чи підтримає Янукович Ющенка після виборів

Що Тимошенко робить на цвинтарі

Як Шуфрича образили американські політтехнологи Януковича



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...