Тимошенко підставила колишніх підлеглих Турчинова

П'ятниця, 24 березня 2006, 11:25

Керівник Юридичного департаменту "Нашої України" Роман Зварич має намір подати звернення до Генпрокуратури через розповсюдження співробітниками СБУ інформації.

Так Зварич відреагував на заяву Лідера БЮТ Юлії Тимошенко про те, що інформацію про транзитний сервер Олександр Турчинов отримав від співробітників середньої ланки СБУ.

"Я сьогодні підпишу звернення до Генерального прокурора України щодо досудового розслідування за фактом порушення закону, озвученого Юлією Володимирівною, а саме - розповсюдження співробітниками СБУ всупереч чинному законодавству інформації про можливий склад злочину", – повідомив Зварич.

"Хотів би нагадати Юлії Володимирівні, що відповідно до кримінального законодавства, інформація про можливий склад злочину, якою володіє Служба безпеки України, не підлягає розповсюдженню", - наголосив він.

"Тобто посадові особи СБУ у таких випадках не мають права надавати інформацію колишньому керівнику Служби безпеки, а на сьогоднішній день – рядовому громадянину України", - підкреслив Зварич, слова якого наводить прес-служба блоку.

"Вони зобов’язані повідомити про факт злочину, якщо такий мав місце, в органи прокуратури", - зазначив Зварич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News