Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ влаштує раднику Ющенка проблеми

Понеділок, 10 липня 2006, 12:19

Глава Служби безпеки України Ігор Дріжчаний подав до Шевченківського райсуду Києва позов до газети "Україна молода" з вимогою спростувати обвинувачення на його адресу.

Дріжчаний сказав журналістам, що інформація, надрукована в газеті, не відповідає дійсності.

За словами голови СБУ, раніше проводилися перевірки цієї інформацієї, у тому числі секретаріатом президента.

Дріжчаний повідомив, що 5 червня він звернувся до газети "Україна молода" з вимогою спростувати обвинувачення, а оскільки протягом місяця газета не відреагувала на його вимоги, він звернувся до суду.

Крім спростування обвинувачень, Дріжчаний також вимагає в суді визнати ці дані неправдивими і вибачень від видання, повідомляють "Українські новини".

Як повідомлялося, 8 червня Дріжчаний просив Генпрокуратуру перевірити факти, викладені в статті газети "Україна молода", про корупцію в керівництві СБУ.

1 червня "Україна молода" опублікувала критику самого Дріжчаного, а також роботи СБУ. В статті стверджувалося, що Дріжчаний сприяє впливу Москви та "різних кланів", а саме Партії регіонів та СДПУ(о), зокрема Рината Ахметова та Віктора Медведчука, на діяльність СБУ.

Редактор "України молодий", радник Ющенка Михайло Дорошенко в інтерв'ю "Українській правді" сказав, що не буде вибачатися перед Дріжчаним, а продовжить публікацію компрометуючих матеріалів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування