Ющенку сподобалося, як журналісти ставлять на місце реваншистів

Субота, 15 липня 2006, 18:07

Президент Віктор Ющенко вітає солідарну реакцію представників ЗМІ на інцидент з представниками каналу СТБ і Партією регіонів.

"Мене непокоять реваншистські настрої деяких політиків. Вважаю неприпустимим випадок, коли народний депутат дозволяє собі перешкоджати роботі журналістів", - сказав Ющенко у своєму радіозверненні.

"Я вітаю солідарну реакцію представників засобів масової інформації на брутальний інцидент з побиттям їхніх колег біля Верховної Ради", - підкреслив він.

"Журналісти продемонстрували політикам, що реваншу кучмізму, в тому числі й у наступі на свободу слова, не буде! І президент в питанні захисту свободи слова – ваш союзник, шановні журналісти", - сказав Ющенко.

Разом з тим, говорячи про ситуацію в парламенті, він підкреслив, що повністю поділяє глибоке суспільне несприйняття протистояння, інтриг, нетолерантності, нехтування принципами, політичної метушні.

"Суспільство втомилося. Суспільство обурюється таким розвитком подій у парламенті. І відповідальні за цю суспільну апатію сьогодні всі народні депутати, і, особливо – політичні лідери", - вважає Ющенко.

Водночас, як повідомлялося, за результатами опитування, опублікованого в суботу в "Дзеркалі тижня", в різних містах України відповідальність за ситуацію в країні найбільше покладають на президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News