У Януковича знову захотіли "врєзать" журналістам

П'ятниця, 21 липня 2006, 17:39

Голова Херсонської обласної ради, керівник обласної організації Партії регіонів Володимир Демьохін на прес-конференції для місцевих журналістів заявив, що деяким представникам преси треба "врєзать".

Демьохін сказав це у відповідь на прохання редактора обласної газети "Наша Україна" Володимира Косюка пояснити, чому йому погрожував представник апарату облради.

За словами Косюка, робітник організаційного відділу апарату облради два дні тому запитав його:

"Чому ви так погано пишете про Демьохіна? Він у минулому полковник, може неадекватно зреагувати на критичні матеріали щодо себе. Чи не боїтесь ви?".

Відповідаючи Косюку, Демьохін сказав журналістам: “Не хвилюйтесь. Я на всі публікації завжди реагую адекватно, і до рукоприкладства справа не дійде. Хоча, коли читаєш деякі публікації, розумієш, що деяким журналістам треба “врєзать”.

Також голова облради побажав присутнім бути більш об’єктивними.

Газета "Наша Україна" під час передвиборчої компанії та останнім часом розміщала багато критичних матеріалів щодо політичної діяльності обласної організації Партії регіонів у цілому й Демьохіна, зокрема.

Як відомо, раніше група людей з Партії регіонів, серед яких був депутат Олег Калашніков, завадила роботі телевізійної групи СТБ під стінами Верховної Ради.

Вони силоміць відібрали касету у знімальної групи СТБ, журналістів було побито. 1

13 червня 2006 року активісти Партії регіонів блокували у Феодосії кореспондента інформаційного агентства УНІАН Дмитра Стаховського і заважали йому працювати.

3 червня депутат від Партії регіонів Дмитро Шенцев побив у Харкові фотокореспондента Андрія Авдошина, який співпрацює з агентствами "Associated Press", "ІТАР-ТАРС", "Photolenta".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News